Testimonials

Wat onze klanten over ons zeggen

Veradis Verzekeringen & Hypotheken

“Goed service en aardig eigenaar altijd goed geholpen met mijn kleding reinigen. Zeer deskundig een echte aanrader.”

Lisanne Van Lieshout

“Kleding weer mooi schoon, niets op aan te merken! Vriendelijke benadering en goede service. Daarnaast vind ik de prijs-kwaliteit verhouding prima.”

Polina Verstappen

“Een charmante en authentieke zaak met lieve, hardwerkende mensen die werken voor een eerlijke prijs. De vele jaren ervaring uit zich in de kwaliteit van hun diensten. Ze denken graag met je mee en stellen zich flexibel op. Echt een topbedrijf!!”

Pieter Munnik

“Wat een service! Een wit hemd leek in mijn ogen niet meer te redden door een rode wijnvlek. Bij het inleveren kreeg ik direct goed advies voor vervelende vlekken in de toekomst. Het bleek inderdaad lastig om de vlek er in één keer uit te krijgen, maar de eigenaar wilde niet opgeven. Met succes. Na meerdere programma’s is de vlek er alsnog uitgekomen! Dank voor het doorzettingsvermogen en de goede service.!”

Imad Bouanani

“Naar aanleiding van alle positieve recensies hier getipt door mijn vrouw. Reden een tapijt wat vuil terug kwam van een tapijtreinigingsbedrijf een avondjurk en pantalon met hardnekkige vlekken die 2 verschillende stomerijen (servicepunten) niet schoon kregen. Bij het afgeven van de kledingstukken aangegeven waar de vlekken zaten met bovenstaande als resultaat. De beste man was erg enthousiast en zag het als een uitdaging. Resultaat kleding schoon. Gebruik gemaakt van de bezorgservice mbt het tapijt wat uiteindelijk anderhalf week heeft geduurd voor het klaar was. Dezelfde dag nog gebeld door medewerker Kwiek Klien of we tevreden waren met het resultaat van het tapijt vertelde erbij dat ze het 2 keer moesten reinigen om het beoogde resultaat te behalen. Conclusie; service en klant gericht, kwaliteit, meerdere diensten onder 1 dak. Zeker aan te bevelen”

Maurice Kalthof

“Voor mijn gala had ik mijn pak hier laten stomen. De dag van het gala zelf wilde ik het pak ophalen, maar door mijn eigen stomme fout had ik de openingstijden verkeerd gelezen, en tot mijn grote schrik was de stomerij al dicht! Vervolgens heb ik de eigenaar weten te bereiken en toen was er speciaal voor mij een collega langsgekomen, buiten de openingstijden, om de winkel open te doen zodat ik mijn pak die avond kon aan doen! Echt geweldige service, en ze hebben aan mij een klant voor het leven!”

Laat een review achter