Vloeronderhoud

Vloeronderhoud

Tevens bieden wij naast reguliere was&strijkdiensten ook professioneel vloeronderhoud aan. Het eigenhandig onderhouden van vloeren is vaak onbegonnen werk, met name op vloeren die intensief gebruikt worden. Dit geldt voor zowel het reinigen van harde vloersoorten ook voor tapijtreiniging. Uw tapijt/vloerkleed wordt door onze persoonlijk en kosteloos bij u thuis opgehaald en schoon binnen 7 dagen weer teruggebracht. Desgewenst helpen wij u bij het verplaatsen van het meubilair.

Het reinigen van vaste tapijten al vanaf 1,75 euro per m2. Het reinigen van losse vloerkleden/ karpetten vanaf 11 euro per m2.

Wij zijn gespecialiseerd in verschillende soorten tapijten en vloerkleden en hebben om die reden verschillende soorten methoden van reinigen. U kunt hierbij denken aan de sproei-extractie methode, maar ook aan de diepte-reinigingsmethode. Onze tapijtreinigingsdienst is landelijk actief, neem contact met ons op en laat uzelf informeren over deze extra dienst.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua tempor
Morgan King

Leave a comment