Home

Snelstomerij Kwiek-Klien richt zich op het reinigen van kleding, woon- en slaaptextiel.
Daarnaast houdt Kwiek-Klien zich ook bezig met vloeronderhoud en heeft het tevens een eigen naaiatelier. Bent u op zoek naar een kwalitatief goede stomerij die ook een betrouwbare haal- en brengservice heeft? Zoek niet verder.

Wij reinigen voor gezinnen en professionals met een drukke baan om tijd te winnen door het bieden van een kwalitatief en snelle service.

Ons doel is om een betrouwbare dienst aan te bieden en volledige klanttevredenheid te garanderen, zodat onze klanten ons blijven aanraden aan vrienden, familie en collega’s.

's Morgen brengen, 's middag halen

Stomerij Kwiek-Klien

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Zo werkt het

Plaats stoomopdracht

Stuur uw aanvraag

Wij halen uw stoomgoed op

Uw kleding wordt gereinigd in model gebracht en thuis bezorgd

don’t miss our new application

Get Our Mobile Apps for

Easy and Convenient Usage

Affordable Prices

how much does it cost
From $150 Per Shirt

shirt service

Order Now
From $2 Per Item

dry cleaning

Order Now
$250 Per Pound

laundry service

Order Now
From $199 Per Suit

corporate laundry

Order Now
From Only $4.00
We Also Offer Self Service

Laundromat

Discover More

Join thousands happy customers

Veradis Verzekeringen & Hypotheken

“Goed service en aardig eigenaar altijd goed geholpen met mijn kleding reinigen. Zeer deskundig een echte aanrader.”

Lisanne Van Lieshout

“Kleding weer mooi schoon, niets op aan te merken! Vriendelijke benadering en goede service. Daarnaast vind ik de prijs-kwaliteit verhouding prima.”

Polina Verstappen

“Een charmante en authentieke zaak met lieve, hardwerkende mensen die werken voor een eerlijke prijs. De vele jaren ervaring uit zich in de kwaliteit van hun diensten. Ze denken graag met je mee en stellen zich flexibel op. Echt een topbedrijf!!”

Pieter Munnik

“Wat een service! Een wit hemd leek in mijn ogen niet meer te redden door een rode wijnvlek. Bij het inleveren kreeg ik direct goed advies voor vervelende vlekken in de toekomst. Het bleek inderdaad lastig om de vlek er in één keer uit te krijgen, maar de eigenaar wilde niet opgeven. Met succes. Na meerdere programma’s is de vlek er alsnog uitgekomen! Dank voor het doorzettingsvermogen en de goede service.!”

Our Promise

Discover why thousands of people trust us to take care of their clothes for them!

Enjoy Our 20lb Washers For Only $1.99

Specials

Discover More

From the blog

Wassymbolen

Elke kledingstuk die door een fabrikant word vervaardigt is voorzien van een wasetiket. Deze etiketten zijn voorzien van wassymbolen. De wassymbolen geven aan hoe het kledingstuk behandeld moet worden om krimp, verkleuring en/of beschadiging van het kledingstuk te voorkomen. Stomerij…

Uitleg

Uitleg Een stomerij, is een textielreinigingsbedrijf, waar kleding en andere textiele stoffen worden gewassen en gereinigd. Textielreinigers reinigen de aangeboden kleding in een organisch oplosmiddel (chemisch reinigen) of in water. De stoom die in een stomerij gebruikt wordt dient ter…

Textielsoorten & Reinigingsmethoden

Halfsynthetische textielvezel: typen, informatie, onderhoud Kunstvezels in kleding en ander textiel zijn niet meer weg te denken. Half synthetische kunstvezels hebben als basis een natuurlijke grondstof: cellulose. Aan het einde van de 19e werd de eerste kunstvezel gemaakt en dit…